Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Απογοητευτική εμφάνιση και ήττα με 2-0 από τα Κούκλια !!

Πολύ κακός ο ΑΡΗΣ στο σημερινό αγώνα που έγινε στο Παφιακό με αντίπαλο τα Κούκλια. Η ήττα με 2-0 για την ΑΕΚ ήρθε πολύ εύκολα καθώς αν εξαιρέσει κανείς την φάση τετ α τετ του Οκόγιε με τον Καιρίνο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν απειλήσαμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα των Κουκλιών. Πολλά τα λάθη, καθόλου οργάνωση στο παιχνίδι μας, χωρίς κανένα θετικό στοιχείο και απέναντι σε μία πολύ μέτρια ομάδα, καταφέραμε να χάσουμε με 2-0. Μοιραίος βέβαια ο Πάνος Κωνσταντίνου, που φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ των Κουκλίων. Ο ίδιος μάλιστα στο δεύτερο μέρος δεν φορούσε επικαλαμίδες και δέχθηκε επίσης μοιραία κίτρινη κάρτα που ήταν η 5η της ομάδας μας στο σημερινό ματς. Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, κανένας δεν εντυπωσίασε σήμερα με την απόδοση του. Μόνο ο Γκράσσι για τη δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι και το πάθος του, ξεχώρισε κατ' εμένα από τους υπόλοιπους. Σε γενικές γραμμές πάντως κακή εμφάνιση.
Ελπίζουμε, η ήττα να μην επηρεάσει την ομάδα για την συνέχεια του μαραθωνίου, καθώς ακολουθεί ματς έξι βαθμών με τον Εθνικό Άχνας την ερχόμενη βδομάδα στο Τσίρειο στάδιο. Πιθανή νίκη της ομάδας μας, δίνει στον ΑΡΗ τεράστια ανάσα για την δυσκολότερη συνέχεια.
*Στα θετικά να αναφέρουμε την ενθαρρυντική παρουσία οπαδών του ΑΡΗ στο Παφιακό, οι οποίοι πάλευαν μόνοι τους στην κερκίδα, στηρίζοντας την "Ελαφρά ταξιαρχία".(Δυστυχώς όμως, φύγαμε απογοητευμένοι)
 Πιο κάτω παρακολουθήστε βίντεο με τα στιγμιότυπα του σημερινού ματς: 

7 σχόλια:

  1. Οπωσδηποτε να αρχισει ο ΚΟΒΑΤΣ, και επισης ο Λοπεζ και Ολιβα. το κεντρο μας ειναι ανυπαρκτο, ο Λοπεζ και Ολιβα θα βοηθησουν να γινουμε πιο δημιουργικοι και γρηγοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τάσος πρέπει να δώσει έμφαση στη ψυχολογία, μου φαίνεται αδύνατος σε αυτό το σημείο. Δεν κάνω αρνητικά σχόλια για τον προπονητή μας, απλά θα του πρότεινα να δει αυτό το σημείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙα ερώτηση σε όλους τους Αρηανούς: Πως νιώθετε όταν ακούτε παίκτες μας να λένε ''ήρθα στον Άρη για να κάνω καλή χρονιά και μετά να πάω σε μεγάλη ομάδα...''

    Εγώ λέω, ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΟ, ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
    .... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ,ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Α.ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΗΓΗΣΗ στο θέμα να καταλάβουν οι παίκτες ότι δεν παίζουν σε χωριό: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ με ερωτήσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές (π.χ. Μουτίνιο που δεν απέδωσε). Στις αρχές της χρονιάς ενας φιλος επαιρνε συνεντευξεις, να συνεχίσει να το κανει γιατι νομιζω τονωνει τους ποδοσφαιριστες που τους αρεσει η κερκιδα .... κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o Kovats prepei na paixei, einai apo tous kaluterous termatofulakes tou protathlimatos. kai o anthropos kukloforei me ti fanella tou Ari !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή