Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Άριστο ξεκίνημα για τον ΑΡΗ, ΔΙΠΛΟ μες το ΓΣΖ απέσπασε η ομαδάρα μας !! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μουτίνιο στη φάση που σκοράρει με κεφαλιά !
Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε ο ΑΡΗΣ στο νέο παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς επικράτησε με 0-1 μέσα στο ΓΣΖ της Αλκής. Με αυτή τη νίκη ο ΑΡΗΣ άνοιξε τη διαφορά από την Αλκή στους 9 βαθμούς, όπως μπορείτε να δείτε και στη βαθμολογία στο προηγούμενο μας άρθρο, ενώ επίσης ανέβασε τη διαφορά στο +6 και από τη Νέα Σαλαμίνα.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έψαχνε το γκολ από νωρίς, με τον Ντίνα και τον Πετκόφ να σπαταλούν καλές ευκαιρίες. Τελικά το τέρμα ήρθε στο 30', έπειτα από άψογη συνεργασία Οκογιέ και Μουτίνιο, με τον τελευταίο με όμορφη κεφαλιά να κάνει το 0-1. Έπειτα το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, φτάνοντας στο 82', όπου ο Οκογιέ πήρε πολύ ωραία τη μπάλα στην περιοχή, πέρασε ένα αμυντικό, έπειτα πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά με κενή εστία στάθηκε άτυχος και δεν βρήκε στόχο. Ο Οκογιέ πάντως πραγματοποίησε πολύ ωραία εμφάνιση και έδειξε πως έχει πολύ καλά στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους Κωνσταντίνου, Ιωάννου, Χαραλάμπους (46΄ Λόπες), Κέρκεζ, Μουτίνιο, Ντίνα (66΄ Τουράμ), Οκόγιε, Πετκόφ (77΄ Α. Θεοφάνους), Τίμοφ, Κοφί και Γκράσσι.
Πλέον υπάρχει διάλειμμα στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής και η ομάδα μας έχει χρόνο να προετοιμαστεί πλήρως για τον αγώνα του μεθεπόμενου σαββατοκύριακου με την Δόξα στο Τσίρειο.
Οι δηλώσεις του Τάσου Κυριάκου: "Είχα πει στα παιδιά ότι από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το σημερινό θα ήταν το πιο δύσκολο γιατί υπάρχει το άγνωστο. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος και ένα μέτριο δεύτερο όπου δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Με τις ευκαιρίες που βρήκαμε έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρά το ότι το παιχνίδι μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, όμως είδα και αρετές".
*Με τραυματισμό αντικαταστάθηκε αναγκαστικά ο Χαραλάμπους στο 46' από τον Λόπες, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.
Δείτε στο βίντεο παρακάτω το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου