Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζει να μας τρελαίνει ο ΑΡΗΣ!

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες βράδυ η ομάδα μας, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι του Απόλλωνα με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο αρχηγός της "ελαφράς ταξιαρχίας" Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος σημείωσε δύο υπέροχα γκολ.
Ο αρχηγός της ομάδας μας κατάφερε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ραντοσάβλιεβιτς από αριστερά να βάλει μπροστά στο σκορ με 1-0 τον ΑΡΗ στο 12'. Τρία λεπτά αργότερα μετά από ωραία προσωπική του ενέργεια με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ο Βασιλείοθ, διαμόρφωσε το 2-0. Στη συνέχεια του αγώνα ο Απόλλωνας προσπάθησε χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας μας και το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. Στο 57' ήρθε η κόκκινη κάρτα στον Σισσοκό, κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της ομάδας μας. Λίγο αργότερα ο Πούλπο απείλησε με ωραίο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Σβαλόφσκι. Μοναδική καλή ευκαιρία του Απόλλωνα στον αγώνα ήταν το τετ α τετ του Μπανγκούρα στο 88', το οποίο εξουδετέρωσε ο Εντζεμά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν πολύ καλή απόδοση και κυρίως τα δίδυμα Κλιμπλ-Ιμπεριάλε στην άμυνα και Θεοφάνους-Κέρκεζ στα χαφ ήταν άψογα.
Αυτό ήταν το 6ο σερί παιχνίδι που η ομάδα μας αγνοεί την ήττα, κάτι που ικανοποιεί άπαντες στο στρατόπεδο των "πρασίνων" και ευελπιστούν για μια καλύτερη συνέχεια.
Μη σταματάς ΑΡΗ θεέ!!!

ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Κέρκεζ, Λάζιτς (89΄ Μαλζόνι), Βασιλείου (82΄ Μάρκου), Θεοφάνους, Ιονέσκου (66΄ Χαραλάμπους), Γκονζάλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σβαλόφσκι, Λόπεζ, Θεοφίλου (71΄ Μπανγκούρα), Νεβά, Κόλαρ, Οσενί, Χαμντανί, Νορό (76΄ Ντίαζ), Νούνιεζ, Σισσοκό, Κιρόφσκι (62΄ Σταύρου).

Κίτρινες Κάρτες: Ιμπεριάλε, Ιωάννου (4η), Θεοφάνους (4η), Βασιλείου - Θεοφίλου.

Κόκκινες Κάρτες: Σισσοκό (2η κίτρινη).

* Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Ιωάννου και Ανδρέας Θεοφάνους και θα απουσιάσουν από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου