Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγή προπονητή για ΑΡΗ

Ντούσαν Μιτόσεβιτς
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς θα είναι ο προπονητής του Άρη από δω και πέρα καθώς ο Τάσος Κυριάκου παραιτήθηκε. Αυτό έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άδονι. Ο κ.Τάσος Κυριάκου, σήμερα  ανακοίνωσε τα τους λόγους κατά τους οποίους θα ήθελε να αποχωρήσει:

"Τις τελευταίες εβδομάδες τίποτα δεν ήταν το ίδιο όπως πριν στην ομάδα του Άρη, ενώ δεν υπήρχε η απαιτούμενη ηρεμία. Η έντονη απογοήτευση που προκλήθηκε από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα ήταν εμφανής. Και παρόλο που η ομάδα κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα η ηρεμία δεν επήλθε. Έτσι η λύση της συνεργασίας μας ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις δύο πλευρές.
Εμείς ως τεχνικό επιτελείο νιώθουμε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έχουμε επιτελέσει, καθώς ήταν κοινά αποδεκτό απ' όλους τους αντιπάλους πως ο Άρης διέθετε την πιο καλή και πιο ποιοτική ομάδα στην κατηγορία, έστω και αν αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο στόχο της και ελπίζω ότι με την αποχώρησή μας θα επέλθει και η απαιτούμενη ηρεμία, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Τάσος Κυριάκου
Παρ' όλα αυτά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους  ποδοσφαιριστές για την έντονη προσπάθεια που κατέβαλαν το τελευταίο διάστημα για να επαναφέρουμε την ομάδα σε τροχιά πρωταθλητισμού.
Καλή επιτυχία στον Άρη".

Ο Άρης μετά την ανακοίνωση του Τάσου Κυριάκου απάντησε με τα εξης:

«Το Σωματείο ΑΡΗΣ Λεμεσού θέλει να ανακοινώσει ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (20/11/2010) μεταξύ του ΑΡΗ Λεμεσού και του Άδωνη Δαλίου, ο Προπονητής της ομάδας μας κ. Τάσος Κυριάκου εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου κατέβαλε έντονες προσπάθειες μέχρι σήμερα να μεταπείσει τον κ. Κυριάκου ώστε να ανακαλέσει την απόφαση του. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό αφού ο κ. Κυριάκου επέμεινε στην απόφαση του. Δεδομένης αυτής της εξέλιξης, σήμερα το μεσημέρι, η συνεργασία μεταξύ του ΑΡΗ Λεμεσού και του Προπονητή κ. Τάσου Κυριάκου λύθηκε κοινή συναινέσει.
Το Σωματείο του ΑΡΗ θέλει να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς τον κ. Κυριάκου για την προσφορά του προς το Σωματείο, την ευσυνειδησία και την εργατικότητα με την οποία επιτέλεσε τα καθήκοντα του όσο βρισκόταν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Τάσος Κυριάκου είναι ένας προπονητής που αγαπά το Σωματείο του ΑΡΗ Λεμεσού αφού αποτελεί και ο ίδιος μέρος της ιστορίας του ΑΡΗ προσφέροντας τόσο ως παίκτης του Σωματείου, όσο και ως Προπονητής.
Από σήμερα το μεσημέρι προπονητής της Ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ Λεμεσού αναλαμβάνει ο πολύπειρος Προπονητής κ. Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ενώ χρέη Βοηθού Προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Θράσος Κονιώτης. Το Σωματείο του ΑΡΗ Λεμεσού καλωσορίζει τον κ. Μιτόσεβιτς στην οικογένεια του ΑΡΗ και εκφράζει την βεβαιότητα ότι κάτω από τις δίκες του οδηγίες η ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου θα εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε το Σωματείο από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Επίσης το Σωματείο του ΑΡΗ Λεμεσού θέλει να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του και προς τον μέχρι σήμερα Βοηθό Προπονητή της ομάδας κ. Λούη Λοΐζου για τις ανεκτίμητες πραγματικά υπηρεσίες του προς το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια.Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού εύχεται τόσο στον κ. Τάσο Κυριάκου, όσο και στον κ. Λούη Λοΐζου καλή επιτυχία στην παραπέρα επαγγελματική τους πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου