Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες για Άρη!

Η ομάδα μας!
Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Λεμεσού μετά από 4 αγωνιστικές!
Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας ο Άρης Λεμεσού αντιμετώπισε τον Άδωνι Ιδαλίου στο Τσίρειο στάδιο σήμερα στις 5 το απόγευμα. Η ομάδα μας, κατάφερε να επικρατήσει του Άδωνι Ιδαλίου σκορ 2-1. Αν και ο Άδωνις ήταν αυτός που με γκολ του Λοΐζου στα πρώτα λεπτά του αγώνα πήρε προβάδισμα, ο Άρης αντέδρασε και ανεβάζοντας στροφές σιγά-σιγά άρχισε να πιέζει. Έτσι, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ήρθε η ισοφάριση από τον Κομπόγιο με κεφαλιά μέσα απ' την μικρή περιοχή. Στη συνέχεια ο Άρης συνέχισε να πιέζει και με σκόρερ τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Βασιλείου στο 77' λεπτό, πήρε την πολύτιμη νίκη και συνέχισε να είναι αήττητος στην έδρα του. Ο Άρης στον αποψινό αγώνα είχε 2 δοκάρια. Αξίζει να σημειωθεί πως η "Ελαφρά ταξιαρχία" μετά την σημερινή νίκη ανεβαίνει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.
 Πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:
AΡΗΣ(Κυριάκου): Ν΄Τζεμά, Ιωάννου, Βασιλείου, Γκλελέ, Κομπόγιο, Θεοφάνους, Χαραλάμπους, Βασίλιεφ, Μάρκου, Ντα Κόστα, Σόσιν.
AΔΩΝΙΣ(Μαυρή): Συγκρασίτης, Δημοσθένους, Αδάμου, Παρμάκης, Ευθυμίου, Ταύρου, Ροδοσθένους, Διονυσίου, Λοίζου, Ενρίκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου