Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ !!

Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α' κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική (2013-2014) σεζόν και μαθηματικά πλέον. Όπως όλα δείχνουν εκτός από τον ΑΡΗ, τον δρόμο της Α' κατηγορίας θα ακολουθήσουν ο Ερμής και η ΑΕΚ Κουκλιών. Στην 4η θέση θα μείνει η Αναγέννηση Δερύνειας που θα επιχειρήσει μέσω του μπαράζ ανόδου με τον 11ο της φετινής αγωνιστικής σεζόν (2012-2013) της Α' κατηγορίας να διεκδικήσει την άνοδο της. Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα μας να καταφέρει να διατηρηθεί στην Α' κατηγορία ώστε να σταματήσει αυτό το ανεβοκατέβασμα από την Α στη Β και το αντίθετο, μιας και ο ΑΡΗΣ μας είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται σταθερά στα σαλόνια του Κυπριακού πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας έως σήμερα στη φετινή σεζόν είναι ο Βέντερ με 13 τέρματα και ακολουθούν οι Κυπριανού και Πέδρο Άλβες με 10. Όλη η ομάδα ανεξαιρέτως πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, δείχνοντας μάλιστα πως ήταν η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ήταν θέμα χρόνου η εξασφάλιση της ανόδου της στην Α' κατηγορία.
Ο πρόεδρος του ΑΡΗ Κυριάκος Χατζήκυριακος, δήλωσε πως η ομάδα για τη νέα χρονιά θα βασιστεί σε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ψηλά τον ΑΡΗ. Επίσης είναι βέβαιο πως θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις ώστε να διαμορφωθεί σωστά το υλικό του προπονητή για να μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις δυσκολίες της Α' κατηγορίας.
Φωτογραφίες από κάποιες στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου