Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Ματς τίτλου την Κυριακή !!

Το τρόπαιο του πρωταθλητή Β΄ κατηγορίας έχουν θέσει ως στόχο στην "Ελαφρά ταξιαρχία". Για να επιτευχθεί αυτό, οι παίκτες της ομάδας μας οφείλουν να επικρατήσουν μέσα στην Αραδίππου του Ερμή στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα. Μετά το διήμερο ρεπό λόγω Πάσχα που είχαν οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" πλέον προετοιμάζονται κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Επιπλέον, όλα δείχνουν πως η ομάδα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τον Δημήτρη Ιωάννου στη θέση του προπονητή. Επίσημες ανακοινώσεις θα ανακοινωθούν μετά τη Γ.Σ του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 του Μάη. Ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν θα είναι σίγουρα μειωμένος συγκριτικά με άλλες χρονιές όταν η ομάδα αγωνιζόταν και πάλι στην Α' κατηγορία, γι' αυτό και ο ΑΡΗΣ θα βασιστεί αρκετά σε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Στη Γενική Συνέλευση επίσης, θα τεθεί ζήτημα για ευρύτερη οικονομική στήριξη από όλα τα μέλη του ΑΡΗ.

Κυριακή, 5 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη ! Χρόνια πολλά σε όλους με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!

Χριστός Ανέστη αδέλφια !! Ευχόμαστε σε όλους τους αναγνώστες του aris300 blog χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία στη ζωή τους. Επίσης, να ευχηθούμε στον ΑΡΗ μας την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ώστε να επαναληφθεί αυτό που έγινε πριν 2 χρόνια στο "Αμμόχωστος", όπου φέρνοντας ισοπαλία 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στη τελευταία αγωνιστική, ανεβήκαμε στην Α' κατηγορία, όντας πρωταθλητές Β' κατηγορίας 2010-2011(βλ. φώτο άρθρου). Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να κάνουμε θερμή παράκληση στον κόσμο της ομάδας μας να επιστρέψει στα γήπεδα για να στηρίξη την "Ελαφρά ταξιαρχία", ώστε να κερδίσει τη σκληρή μάχη για την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια την σεζόν που ακολουθεί. 

Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Συγκλίθηκε η Γενική συνέλευση της 26ης Μαϊου


Ως γνωστό η γενική συνέλευση του Δ.Σ της ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στο Σωματείο της ομάδας μας.
Συγκεκριμένα τα θέματα που θα απασχολήσουν τους ανθρώπους του ΑΡΗ είναι:
-    Επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας Γεν.Συνέλευσης
-    Λογοδοσία του Δ.Σ για τα πεπραγμένα της χρονιάς και το πόρισμα των ελεγκτών.
-    Παρατηρήσεις αναφορικά με τη λογοδοσία και να γίνει συζήτηση πάνω σ’ αυτές.
-    Εκλογή νέου Δ.Σ και Ελεγκτών


Σημαντικό να αναφερθεί το ότι, υποψηφιότητα  δικαιούται να υποβάλει κάθε μέλος που έχει τακτοποιημένες όλες του τις συνδρομές.

Για υποβολή υποψηφιοτήτων παρακαλώ αποτείνεστε στον Ταμία του Σωματείου μας κο Στέλιο Φιλιππίδη έως και τις 9.00 π.μ πριν από την Τακτική Συνέλευση 26/5/13 μεταξύ των ωρών 9-12.30 π.μ και 16-17.30 μ.μ στο Σωματείο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99-615458 / 25-375070

*Τα στοιχεία για το άρθρο πάρθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας.