Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αγκαλιά με τον τίτλο η ομάδα μας !!

Φωτό του aris300 από τη χθεσινή αναμέτρηση
με τη Δερύνεια στο Τσίρειο
Μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια της για κατάκτηση του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής. Ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Δερύνειας σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, όπου αν και πιέστηκε στο τέλος, η "Ελαφρά ταξιαρχία" διατήρησε το 1-0 που πέτυχε ο Αλέκος Αλέκου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο τρίποντο. Μετά από αυτή τη νίκη οι "πράσινοι" της Λεμεσού χρειάζονται πλέον άλλο ένα τρίποντο στην προσπάθεια τους να πανηγυρίσουν το 5ο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας στην ιστορία της ομάδας, γι' αυτό και η νίκη στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος στην Αραδίππου με τον αδιάφορο Ερμή (ότι και να συμβεί θα παραμείνει 3ος) είναι επιτακτική ανάγκη.

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά τις δύο χθεσινές αναμετρήσεις:
1. ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 62
2. ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ 62
3. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 58
4. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 47

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος !!

Η ομάδα μας από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα έχει δεχτεί μόλις 5 ήττες, και με αυτό τον απολογισμό ηττών θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σε περίπτωση που η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικρατήσει την Κυριακή της Αναγέννησης Δερύνειας στο Τσίρειο στάδιο, όπως και του Ερμή την επόμενη βδομάδα στην Αραδίππου, τότε θα στεφχθεί επίσημα πρωταθλήτρια ομάδα Β΄ κατηγορίας 2012-2013. Με αυτό το σκεπτικό η ομάδα μας δεν θέλει να χαραμίσει τους κόπους όλης της χρονιάς και να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Ιωάννου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση, έτσι έχει το πλεονέκτημα να ξεκινήσει με την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνεχίζει με Ιωάννου όπως όλα δείχνουν!

Σε καλό δρόμο κύλησαν οι συζητήσεις του προπονητή της ομάδας μας με τον πρόεδρο για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Δημήτρης Ιωάννου ζήτησε να μάθει το μπάτζετ που προτίθεται να διαθέσει η ομάδα για  τη νέα χρονιά καθώς στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού υλικού. Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν βέβαια, αλλά και πάλι μπορεί να βρεθεί ένα ικανοποιητικό ποσό ώστε να δημιουργηθεί το απαιτούμενο ροστερ για τη νέα χρονιά. Επίσης, έγινε λόγος στη συνάντηση με τον πρόεδρο και για το συμβόλαιο του ίδιου του προπονητή, όπου επίσης έγιναν σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις.

Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ !!

Η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α' κατηγορία για την επόμενη αγωνιστική (2013-2014) σεζόν και μαθηματικά πλέον. Όπως όλα δείχνουν εκτός από τον ΑΡΗ, τον δρόμο της Α' κατηγορίας θα ακολουθήσουν ο Ερμής και η ΑΕΚ Κουκλιών. Στην 4η θέση θα μείνει η Αναγέννηση Δερύνειας που θα επιχειρήσει μέσω του μπαράζ ανόδου με τον 11ο της φετινής αγωνιστικής σεζόν (2012-2013) της Α' κατηγορίας να διεκδικήσει την άνοδο της. Εμείς ευχόμαστε στην ομάδα μας να καταφέρει να διατηρηθεί στην Α' κατηγορία ώστε να σταματήσει αυτό το ανεβοκατέβασμα από την Α στη Β και το αντίθετο, μιας και ο ΑΡΗΣ μας είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται σταθερά στα σαλόνια του Κυπριακού πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας έως σήμερα στη φετινή σεζόν είναι ο Βέντερ με 13 τέρματα και ακολουθούν οι Κυπριανού και Πέδρο Άλβες με 10. Όλη η ομάδα ανεξαιρέτως πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, δείχνοντας μάλιστα πως ήταν η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ήταν θέμα χρόνου η εξασφάλιση της ανόδου της στην Α' κατηγορία.
Ο πρόεδρος του ΑΡΗ Κυριάκος Χατζήκυριακος, δήλωσε πως η ομάδα για τη νέα χρονιά θα βασιστεί σε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν ψηλά τον ΑΡΗ. Επίσης είναι βέβαιο πως θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις ώστε να διαμορφωθεί σωστά το υλικό του προπονητή για να μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις δυσκολίες της Α' κατηγορίας.
Φωτογραφίες από κάποιες στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα: