Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δεν προχωράει του Κιντάνα

Η ομάδα μας πρότεινε ένα σημαντικό πόσο στο πρώην ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθης, για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο 33χρονος Κιντάνα όμως, φαίνεται να ζητούσε πολύ περισσότερα χρήματα, τα οποία η ομάδα μας αδυνατούσε να προσφέρει, γι' αυτό και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών σταμάτησαν σε εκείνο το σημείο. Μικρό το κακό όμως, καθώς υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές, τις οποίες η ομάδα μας θα επεξεργαστεί ώστε να κινηθεί στο καλύτερο και πιο εφικτό.
Σε ένα άλλο θέμα, συνεχίζονται οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, και μέχρι την Παρασκευή (1/7), αναμένεται να ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ. Ως γνωστό η πρεμιέρα των προπονήσεων θα λάβει χώρα στις 4 Ιουλίου, στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Φέρνει εξελίξεις ο Μιτόσεβιτς...

Βδομάδα εξελίξεων αναμένετε να είναι αυτή που μπήκαμε σήμερα. Αυτό γιατί, σήμερα επιστρέφει στο νησί μας ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, φέρνοντας μαζί του νεότερα σχετικά με την αναζήτηση επιθετικού. Φήμες λένε πως στη μεταγραφική λίστα της ομάδας μας βρίσκεται ο Γκιντάνα της Skoda Ξάνθης. Επίσης, αυτές τις μέρες φθάνουν στη Κύπρο τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, όπως κι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του ΑΡΗ, καθώς θα περάσουν από τα εργομετρικά τεστ, χωρισμένοι σε γκρουπ. Σε μία βδομάδα ακριβώς από σήμερα, και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου αναμένεται και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στα βοηθητικά του Τσιρείου.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Ναυάγιο" με Κριστοτσέα!

Πριν από λίγες μέρες, η πρώην ομάδα του Κριστοτσέα δήλωσε πως για να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ το παίκτη, θα έπρεπε να τους προσφέρει τιμή αποζημίωσης, πράγμα που δεν ικανοποιούσε τον Κυριάκο Χατζύκυριακο. Έτσι, ανέφεραν στο μάνατζερ του Κριστοτσέα ότι μόνο χωρίς αποζημίωση θα δεχόταν ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πρώην ομάδα του Ρουμάνου. Αυτή ήταν και η αιτία που ανάγκασε την ομάδα μας να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Κριστοτσέα. Πλέον, η διοίκηση των "πρασίνων" μαζί με τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς στρέφονται προς εναλλακτικές λύσεις, γι' αυτό και αναμένονται εξελίξεις εντός των ημερών.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σε αναμονή...


Αντίστροφα μετρούν στην ομάδα μας, περιμένοντας την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Κατ' ακρίβεια, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας "νέοι και παλιοί" βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διακοπών τους, καθώς μόλις 10 μέρες έχουν απομείνει μέχρι το πρώτο ραντεβού που προγραμματίστηκε από τα στελέχη της ομάδας μας, το οποίο θα λάβει χώρα στις 30/6 όπου και θα αρχίσουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές όμως αναμένονται στην Κύπρο μέχρι τις 26 Ιουνίου, 6 μόλις μέρες μετά την σημερινή. Η πρεμιέρα των προπονήσεων θα γίνει στις 4 Ιουλίου στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου, τα οποία φρόντισε ο πρόεδρος της ομάδας μας να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση ώστε να πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ομάδας χωρίς οποιεσδήποτε δυσκολίες.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Μία "γεύση" από Ραντοσάβλιεβιτς!

Εκτέλεση φάουλ από τον Ραντοσάβλιεβιτς
Παρακολουθήστε αυτά τα δύο βιντεάκια και πάρτε μία πρώτη εκτίμηση για το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς. Ο 28χρονος Γιουγκοσλάβος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ, γι' αυτό και συχνά αφήνει τη θέση του για να ανεβαίνει μπροστά και να βοηθάει στα επιθετικά καθήκοντα της ομάδας του. Αξιοσημείωτο είναι ότι Ρανοσάβλιεβιτς έχει καλό αριστερό πόδι, το οποίο τον βοηθάει ώστε να καλύπτει καλύτερα την αριστερή πτέρυγα της ομάδας του, αλλά του δίνει και τη δυνατότητα να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των στημένων.


Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Όλα πάνε κατ' ευχήν!

Ευχαρίστηση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας μας αναφορικά με τις τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις για την ανέγερση του γηπέδου μας στο Κολόσσι. Μετά και την παρουσίαση της μακέτας του γηπέδου στο επίσημο site της ομάδας μας (www.aris-fc.com), πολλοί φίλοι της ομάδας αλλά και της ΑΕΛ εντυπωσιάστηκαν με την ομορφιά του. Το πιο συναρπαστικό όμως είναι ότι, δεν είναι μόνο ο κόσμος των δύο ομάδων που έχει εντυπωσιαστεί σχετικά με το γήπεδο, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζύκυριακος, ο οποίος είναι λάτρης της τεχνολογίας και έχει "τρελαθεί" σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Μάλιστα, σκαρφίστηκε πως θα ήταν ωραίο στους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ και της ΑΕΛ ο φωτισμός να έχει πράσινο και κίτρινο χρώμα αντίστοιχα, ώστε να συνδυάζεται με τα χρώματα των 2 ομάδων.

Εισφορά τηλεοπτικών δικαιωμάτων:
Άλλο ένα όφελος προστέθηκε στην ομάδα μας αυτές τις μέρες. Πρόκειται για συμφωνία με την εταιρεία PrimeTel για ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο, ώστε να προβάλλουν τους εντός έδρας αγώνες του ΑΡΗ. Πέρσι, το συμβόλαιο τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την PrimeTel έφτανε τις 100.000 ευρώ επειδή βρισκόμασταν στην Β' κατηγορία. Με την νέα αγωνιστική περίοδο όμως και την άνοδο μας στα "μεγάλα σαλόνια", το ποσό ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, το οποίο προσθέτει μία σημαντική οικονομική ενίσχυση στα ταμεία της ομάδας μας.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το νέο αστέρι της ομάδας μας, Μάρος Κλιμπλ!

Ο βραχύσωμος αμυντικός Μάρος Κλιμπλ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, εν δράση για τα προκριματικά του EURO 2008 με τη φανέλα της Σλοβακίας. Απολαύστε!

Στον έπαρχο οι στατιστικές μελέτες!

Με τις στατιστικές μελέτες στα χέρια γύρισε ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζύκυριακος απ' την Ελλάδα. Χωρίς να χάσει χρόνο επισκέφτηκε τον έπαρχο Λεμεσού και του παρέδωσε τις στατιστικές μελέτες που είχε προμηθευτεί από τον αρχιτέκτονα γηπέδου, Πέτρο Κονταρίδη. Πλέον οι διοικούντες των ομάδων ΑΕΛ και ΑΡΗ βρίσκονται σε αναμονή, καθώς αναμένουν την οικοδομική άδεια που υπολογίζεται να ληφθεί τέλη Ιουνίου. Όπως προανέφερε και ο πρόεδρος της ομάδας μας, τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο έργο μας, καθώς έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα βήματα προς επίτευξη του γηπέδου μέσα στα χρονικά πλαίσια που αναμέναμε. Στη φωτογραφία παρουσιάζεται η μακέτα του γηπέδου της ομάδας μας, όπως δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του ΑΡΗ www.aris-fc.com.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ψηφίστε τον καλύτερο!

Κέρκεζ, Κρούιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Λάζιτς (Από αριστερά προς δεξιά)
Αναδείξτε την καλύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας, ψηφίζοντας στη δημοσκόπηση που βρίσκεται στο πλάι του blog μας. Ανάμεσα σε γνωστούς προς εσάς με θητεία στα κυπριακά γήπεδα, αλλά και αγνώστους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως "κουβαλούν" ένα σωρό εμπειρία που μάζεψαν απ' τα πρωταθλήματα που αγωνίζονταν, δώστε την ψήφο σας στον παίκτη που πιστεύετε θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μας. Όπως και να' χει, το τι
αξίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής θα το δούμε με την έναρξη των φιλικών αγώνων της ομάδας μας, αλλά κυρίως θα το μάθουμε με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών:
(Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)
Κλιμπλ














Κριστοτσέα














Γκέλσον









Κόβατς














Πούλπο

Μαλζόνι


Τα δύσκολο μέρος ξεπεράστηκε!

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις εξελίξεις στις τάξεις της ομάδας μας εμφανίστηκε ο πρόεδρος Κυριάκος Χατζυκυριάκος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα http://www.limassolsports.com/. Ο ισχυρός ηγέτης των πρασίνων της πόλης μας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον μεταγραφικό προγραμματισμό της ομάδας μας, καθώς έχουν αποκτηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στη μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Έχουν γίνει προσθήκες πολύ έμπειρων και αξιόλογων μονάδων στις θέσεις που ήταν αναγκαίο και ανέφερε πως το μόνο που απομένει πλέον είναι το προπονητικό τιμ της ομάδας με μια σωστή προετοιμασία να εκμεταλλευτεί το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο ώστε να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της.
Κατ' ακρίβεια ο κύριος Χατζύκυριακος δήλωσε:

«Νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του μεταγγραφικού μας σχεδιασμού, καθώς τηρήσαμε ευλαβικά όλα τα χρονοδιαγράμματα τα οποία είχαμε θέσει, όπως επίσης και ότι εντάξαμε στο ρόστερ μας όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτέλεσαν προτεραιότητα για εμάς. Πλέον, εναπόκειται στην τεχνική μας ηγεσία να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά ο κύριος Χατζήκυριακος και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου:

«Τα πάντα λειτουργούν αψεγάδιαστα. Πλέον, τίποτα απολύτως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση του ονείρου των οπαδών του Άρη και της ΑΕΛ. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού μας γηπέδου».

Άποψη μας είναι ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί κάλλιστα να υλοποιήσει τον κύριο στόχο του, ο οποίος είναι η παραμονή του στην Α' κατηγορία. Οι προσθήκες παικτών επιπέδου Κλίμπλ, Κέρκεζ, Κριστοτσέα αλλά και η εμπειρία τους θα βοηθήσουν στα μέγιστα στην υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου. Ας μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στο ρόστερ από την περσινή σεζόν, καθώς ανάμεσα σ' αυτούς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν επάξια να αγωνιστούν στην Α' κατηγορία, άλλωστε αυτή ήταν η αιτία που δεν αποδεσμεύτηκαν απ' το ρόστερ της ομάδας. Συγκεκριμένα το υλικό της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Eντζεμά, Kόβατς, Γ. Χαραλάμπους, Κερκέζ, Κλιμπλ, Κρούιτς, Ραντοσάβλιεβιτς, Ράζιτς, Κριστοτσέα, Ροντρίγκεζ, Γκονσάλες, Μαλζόνι, Βασίλεφ, Θεοφάνους, Σόσιν, Μάρκου, Λόμπε, Κομπόγιο, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Ηλία, Χρ. Χαραλάμπους, Βασιλείου και Αριστείδου. Πιθανότατα, όμως, να κληθούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα. Ευελπιστούμε πως όχι μόνο θα καταφέρουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία αλλά αναμένουμε να είμαστε ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας και εν τέλη να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη 8αδα του πρωταθλήματος. Βέβαια η αγωνία μέχρι τότε θα είναι μεγάλη καθώς υπάρχει τεράστιος δρόμος μέχρι εκείνο το σημείο.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η προετοιμασία της ομάδας μας

Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ της, η ομάδας μας έχει ήδη ξεκινήσει την προσαρμογή του προγράμματος προετοιμασίας.
Ως γνωστό το βασικό μέρος προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 Ιουλίου και 7 Αυγούστου σε προπονητικό κέντρο του Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Η έναρξη των προπονήσεων όμως, θα ξεκινήσει απ' την 1η Ιουλίου στα βοηθητικά του Τσιρείου σταδίου, προτού αναχωρήσει η ομάδα για το εξωτερικό. Στη Σερβία η ομάδα μας θα δώσει 3-4 φιλικούς αγώνες τους οποίους θα ανακοινώσει ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς με την επιστροφή του απ' την Σερβία όπου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες. Όταν ο ΑΡΗΣ επιστρέψει απ' την Σερβία, πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα θα δώσει 4 δυνατά φιλικά. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι με ΑΕΛ στις 10 Αυγούστου, 13 Αυγούστου με Απόλλωνα, 20 Αυγούστου με Πάφο ενώ αναζητείται αντίπαλος για άλλο ένα φιλικό στις 17 Αυγούστου.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πρώτος στις προτιμήσεις σας ο Σόσιν!

Η γραφική παράσταση που απεικονίζει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης!
*Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να εμφανιστεί σε πλήρες μέγεθος!
Μετά την ολοκλήρωση της δημοσκόπησης που εσείς, οι αναγνώστες του aris300 blog αναδείξατε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για την σεζόν που μας πέρασε, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα που ανέδειξαν ως πρώτο και καλύτερο τον Λούκας Σόσιν. Μάλιστα το ότι ο Πολωνός συμπλήρωσε 56 ψήφους κι άφησε τον δεύτερο Βασιλείου με 50 ψήφους πίσω του, μόνο απ' αυτό καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του Πολωνού στράικερ στην ομάδα μας όλη αυτή τη σεζόν. Με το πέρας αυτής της ψηφοφορίας αντιλαμβανόμαστε πως η κλάση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή ανεβάζει στα μέγιστα την ποιότητα οποιασδήποτε ομάδας. Ως γνωστό ο Σόσιν με τα 23 τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα όχι μόνο βοήθησε τον ΑΡΗ να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά στέφθηκε και πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
Από κει και πέρα, ακολούθησε με 6 ψήφους ο Γιώργος Βασιλείου όπως προαναφέραμε, στη συνέχεια οι Πάολο Κόστα, Θεοφάνους και Βασίλιεφ πήραν 4 ψήφους. Πιο κάτω τερμάτισε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Γκίλμπερτ Εντζεμά με 3 ψήφους, 2 ψήφους πήρε ο Αριστείδου, ενώ από ένα ψήφο μοιράστηκαν οι Ιωάννου, Κομπόγιο, Μάρκου και Ντε Χέσελερ.
Εκ μέρους του aris300 blog οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ψήφισαν στη δημοσκόπηση, και σας εγγυόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για πλήρη ενημέρωση των εξελίξεων της ομάδας μας, και σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε! Επίσης τις ευχαριστίες μας απαιτείται να δώσουμε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ αλλά και τη διοίκηση της ομάδας που μας χάρισαν την άνοδο στην Α' κατηγορία με την κατάκτηση ενός τίτλου. Ακόμη, τους ευχαριστούμε διπλά για όλοι την προσπάθεια που κάνουν όλο αυτό τον καιρό για τον προγραμματισμό του ρόστερ, καθώς πιστεύουμε κι αισιοδοξούμε πως όλοι αυτή η δουλειά δεν θα πάει χαμένη, αντίθετα η ομάδα μας θα καταφέρει να κρατηθεί στην Α' κατηγορία.

Σας ευχαριστώ!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Λήφθηκαν τα σχέδια!

Σχέδιο προβολής του περιβάλλοντα χώρου
του ανερχόμενου γηπέδου της ομάδας μας στο Κολόσσι
Ο πρόεδρος της ομάδας μας ταξίδεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να πάρει τα σχέδια από τον σχεδιαστή του κοινού ιδιοκτήτου γηπέδου μας με την ΑΕΛ, Πέτρο Κονταρίδη. Έτσι κι έγινε, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας μας έχει στα χέρια του τα σχέδια του γηπέδου και αναμένεται στη Κύπρο για να τα δημοσιεύσει επισήμως. Τα σχέδια αυτά, έχουν ήδη δημοσιευτεί στο επίσημο site της ομάδας μας www.aris-fc.com από το οποίο και πήραμε τη φωτογραφία που προβάλλεται πιο πάνω. Ο κύριος Κονταρίδης, είναι ο άνθρωπος που σχεδίασε και το γήπεδο της Σκόντα Ξάνθης στα "Πηγάδια", γι' αυτό και υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία μεταξύ του δικού μας και του προαναφερθέν γηπέδου. Μετά από αυτή την εξέλιξη και παράλληλα με το ότι η ΚΟΠ σε ανακοίνωση της εξέδωσε πως ο ΑΡΗΣ και η ΑΕΛ θα πάρουν 13.300.000 ευρώ για την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου τους στο Κολόσσι, έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία προς την επίτευξη του ονείρου!

Εγχειρίστηκε ο Μάρκου:
Ο Κώστας Μάρκου προτίμησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη μη αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, και να κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Έτσι μετέβη στη Γερμανία και εγχειρίστηκε επιτυχώς. Πλέον, αύριο αναμένεται να επιστρέψει στη πατρίδα μας ώστε να αναρρώσει και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μιτόσεβιτς για τις προπονήσεις της ομάδας που αρχίζουν στις 4 Ιουλίου. Εξάλλου, τέτοιου είδους εγχειρήσεις χρειάζονται 5 μέρες αποχή από το ποδόσφαιρο, γι' αυτό και μέχρι τις 4 Ιουλίου ο Κώστας θα είναι απόλυτα έτοιμος και υγιής!

Αλλαγή διεύθυνσης επίσημης ιστοσελίδας ΑΡΗ Λεμεσού!
Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.arislemesou.com δεν ισχύει πλέον. Ο λόγος είναι ότι εδώ και μερικές ημέρες η διεύθυνση της επίσημης ιστοσελίδα της ομάδας μας έχει αλλάξει και πλέον προβάλλεται στο www.aris-fc.com.

*Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να εμφανιστούν σε πλήρες μέγεθος!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Τελειώνει" και του αμυντικού!

Maros Klimpl
Όλα δείχνουν πως ο Μάρος Κλιμπλ, είναι ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό στο κέντρο στην άμυνας της ομάδας μας. Η ομάδα μας τα έχει βρει σε όλα με τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα μας. Ο διεθνής Σλοβάκος έχει ύψος 1,81 και είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου του 1980. Πρώην του ομάδα ήταν η Sloboda Sevojno, ενώ είχε προηγηθεί μία πλούσια καριέρα σε αρκετά υψηλής ποιότητας πρωταθλήματα. Σημειώνεται πως ο Κλιμπλ έχει συμπληρώσει 19 συμμετοχές με την εθνική Σλοβακίας, σημειώνοντας και 1 γκολ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός του ρόστερ της ομάδας μας, καθώς έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες προσθήκες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πλέον αναμένεται η 1η Ιουλίου, όπου όλοι οι παίκτες του ΑΡΗ θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, κι αφετέρου στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα των προπονήσεων.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Υπογράφουν Μαλζόνι και Κόβατς... χάλασε του Ραντοσάβλιεβιτς!

Μαλζόνι
Σε δύο ανακοινώσεις προχώρησε η ομάδα μας τη σημερινή μέρα. Συγκεκριμένα, στα πράσινα ντύνονται από σήμερα οι Ρικάρντο Μαλζόνι και Ζόλταν Κόβατς, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αρχή κάνουμε με τον πρώτο, ο οποίος είναι ο 27 χρονών μεσοεπιθετικός που τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ομόνοια Αραδίππου. Μάλιστα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που σκόραρε ενάντια στη νέα του ομάδα σε μεταξύ μας παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου τη φετινή σεζόν. Ο Μαλζόνι ο οποίος είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου, υπέγραψε συμβόλαιο 1+1+1 χρόνια στην ομάδα μας.
Ο Κόβατς είναι ο δεύτερος παίκτης που αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του μέχρι το μεσημέρι στην ομάδα μας. Παρότι η απόκτηση του έδειχνε να χαλάει οριστικά, τα πράγματα γύρισαν τούμπα, καθώς δεν συμφώνησε ούτε με την πρώην ομάδα του και αυτό τον ανάγκασε να συμφωνήσει με την ομάδα μας. O 28χρονος Ούγγρος αγωνίζεται στη θέση του "άσσου" γι' αυτό συνάμα, χαλάει και η απόκτηση του Ραντοσάβλιεβιτς τον οποίο και ενημέρωσαν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.
Αναφορικά με το θέμα του Πορτογάλου αμυντικού που σας προαναφέραμε, φαίνεται να μην προχωράει η απόκτηση του καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας μας υπάρχει οικονομική διαφορά.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ραντοσάβλιεβιτς Νο.2!

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Κόβατς και της δυσκολίας περί απόκτηση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, ο ΑΡΗΣ άλλαξε τα πλάνα του και κοίταξε για άλλες λύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο τερματοφύλακα Aleksandar Radosavljević, ο οποίος αγωνιζόταν στην Gyori, ενώ παλαιότερα άνηκε στη Παρτιζάν Βελιγραδίου. Πρόκειται για  Σέρβο υψηλόσωμο τερματοφύλακα ύψους 1.90 γεννημένο στις 21 Δεκεμβρίου 1982. Αξιοσημείωτο, είναι ότι η ομάδα μας έχει καταφέρει να αποκτήσει μέσα σε στην ίδια μεταγραφική περίοδο, 2 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν το ίδιο επίθετο. Συγκεκριμένα, μετά την απόκτηση του Ντράγκαν Ραντοσάβλιεβιτς σειρά πήρε ο Αλεξάντερ!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε συζητήσεις με Πορτογάλου κεντρικό αμυντικό, για τον οποίο αναμένουμε νεότερα τις επόμενες ώρες.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα της καρδιάς μου»

Ο αρχηγός της ομάδας μας σε δηλώσεις του στο http://www.limassolsports.com/ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, εξομολογήθηκε τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας.

« Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την συγκεκριμένη εξέλιξη. Άλλωστε ποτέ δεν το έκρυψα ότι ο Άρης είναι η ομάδα της καρδιάς μου και το απέδειξα για μια ακόμη φορά. Παρά τις όποιες προτάσεις είχα ενώπιον μου, το συναίσθημα έκανε τελικά την επιλογή του»… ανέφερε ο Γιώργος Βασιλείου και συνέχισε:

« Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον πρόεδρο μας τον κύριο Χατζήκυριακο, οποίος έδειξε έμπρακτα ότι ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Πλέον στόχος είναι η σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί τη νέα περίοδο εκπληρώνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει»

Εμείς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Γιώργο για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα μας  εντός και εκτός γηπέδου όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στον ΑΡΗ. Είναι ένας παίκτης που τίμα το περιβραχιόνιο της ομάδας μας και με το παραπάνω, γι' αυτό του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει να αποδίδει με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη που δείχνει για τον ΑΡΗ μέσα στο γήπεδο. Για τις "μάχες" που δίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να βγει πάντα νικητής και για το ότι η θέληση γι' αυτό που κάνει είναι εμφανές. Γι' αυτό και εμείς αγαπάμε τον αρχηγό μας για όλα όσα μας έχει προσφέρει και του ευχόμαστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο γιατί το αξίζει. Σε ευχαριστούμε Γιώργο!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Χαλάει" του Κόβατς... στο προσκήνιο Κολομβιανός

Δεν προχωράει τελικά η υπόθεση περί απόκτησης του "άσσου" της Καποσβάρι Ζόλταν Κόβατς. Παρότι η ομάδα μας του έκανε μια αξιόλογη πρόταση συνεργασίας, ο Ούγγρος τερματοφύλακας προτίμησε να παραμείνει στο ουγγρικό πρωτάθλημα, και έτσι η μεταγραφή του στην ομάδα μας ναυάγησε...
Πλέον, τα μέλη της ομάδας μας στρέφονται σε άλλες λύσεις, έχοντας στο στόχαστρο ως πρώτη επιλογή τον Κολομβιανό γκολκίπερ, που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο άνηκε στο ροστερ της Marseille, Jules Stephane Goda (φώτο)Marseille δείχνει να μην τον υπολογίζει καθώς δεν είχε ούτε λεπτό συμμετοχής αυτή τη σεζόν, και έτσι η πόρτα εξόδου βρίσκεται όλο και πιο κοντά. Εκτός από τον 22χρονο γκολκίπερ της Marseille, στο προσκήνιο βρίσκεται άλλος ένας τερματοφύλακας, ο οποίος λέγεται πως αγωνίζεται στη Β’Εθνική του ελληνικού πρωταθλήματος, χωρίς όμως να έχουν βγει προς τα έξω περισσότερα στοιχεία. Τις επόμενες μέρες τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, θα τον παρακολουθήσουν από κοντά άνθρωποι της ομάδας μας.