Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Εκτός και ο Βασιλείου την ΚυριακήΜετά τον Χρίστο Χαραλάμπους που είναι τραυματίας, δικαίωμα συμμετοχής για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση στη Δερύνεια δεν έχει ούτε ο Γιώργος Βασιλείου. Ο αρχηγός του Άρη έχει συμπληρώσει 8 κίτρινες κάρτες μετά και την κάρτα που δέχθηκε στον προηγούμενο αγώνα για την 26η αγωνιστική γι' αυτό και δεν μπορεί να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα της ομάδας. Επιπλέον, ελαφρά τραυματισμένος είναι και ο Σόσιν αλλά δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία, και έτσι υπολογίζεται απ' τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς για τον κυριακάτικο αγώνα.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Χωρίς τον Χαραλάμπους την Κυριακή

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της έχει μπει η ομάδα μας από σήμερα (29/3) ενόψει του πρώτου αγώνα της 2ης φάσης του πρωταθλήματος στη Δερύνεια απέναντι στην Αναγέννηση. Ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μιτόσεβιτς μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην του τραυματία Χρίστου Χαραλάμπους, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Αυτή η απουσία δεν τον πονοκεφαλιάζει και ιδιαίτερα καθώς υπάρχουν αρκετές και αξιόλογες λύσεις στη θέση του κέντρου που μπορούν να καλύψουν αυτό το κενό, το διαπιστώνουμε και από το ότι ο Χαραλάμπους απουσίαζε και από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής πάλι με την Αναγέννηση στο Τσίρειο, αλλά η απουσία του δεν φάνηκε.
Ο Άρης στοχεύει να πάει στη Δερύνεια και να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του εξασφαλίσουν την άνοδο καθώς η απόσταση απ' τον 4ο θα ανέβει στους 11 βαθμούς, κάτι που εξαιρετικά δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει η Αναγέννηση στα εναπομείναντα 5 παιχνίδια.

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

«Άν όλα πάνε καλά, το πρωτάθλημα 2012-13 θα αγωνιζόμαστε στο νέο γήπεδο»

Ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού
Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζηκυριάκος, στην ιστοσελίδα www.24sports.com.cy. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου και γενικά θέματα για την ομάδα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:
Άρης από κούνια;
Βεβαίως. Από πολύ παλιά, ήταν η ομάδα που υποστηρίζαμε, αγαπήσαμε. Μάλιστα ο αδερφός μου πριν από εμένα ήταν στο Δ.Σ. για πολλά χρόνια. Το ίδιο μετέφερα και στα παιδιά μου, που δεν μπορούν να ακούσουν άλλη ομάδα από τον Άρη. Και οι τρεις τους έχουν αγωνιστεί με την φανέλα του Άρη, ο μικρός είναι στις πιο μικρές ομάδες.

Η εμπλοκή σας πως προέκυψε;
Η πολύ αγάπη προς το σωματείο του καλού φίλου Ντίνου Κωνσταντινίδη, (σ.σ. απεβίωσε πριν από 2 χρόνια), με τον οποίο συνεργαζόμασταν, με έσπρωξε να αναμιχτώ στα διοικητικά. Ξεκίνησα να ασχολούμαι βεβαίως πριν από πολλά χρόνια με τις ακαδημίες ως έφορος.

Το δίδυμο Χατζήκυριακου - Αθανασίου υπήρξε από παλιά; Τελικά γιατί αποχώρησε;
Βασικά η φιλία προέκυψε μέσω του Άρη, στην εταιρεία που δημιουργήσαμε μαζί του 2005 για τον Άρη, μέσω της οποίας χρηματοδοτούσαμε την ομάδα ώστε να μην παίρνουμε συνεχώς χρήματα από τις προσωπικές μας εταιρείες. Κάποια προσωπικά του προβλήματα δεν τον άφησαν να συνεχίσει….

Η φυγή του στην συνέχεια δημιούργησε προβλήματα;
Η φυγή του Αθανασίου δεν άφησε προβλήματα, καθώς στην εταιρεία που ιδρύσαμε ήταν και ο Ανδρέας Σοφοκλέους, προτού αναλάβει την ΑΕΛ και είναι ακόμη. Μετά την οικονομική κρίση άρχισαν κάποια προβλήματα και υφίστανται. Δεν την επηρέασε όμως την ομάδα η κρίση γιατί δεν αφήσαμε καμία εκκρεμότητα σε κανένα εργαζόμενο, σε οποιοδήποτε πόστο. Είμαστε συνεχώς σωστοί στις πληρωμές μας και δεν θέλουμε να αφήσουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες να αλλάξει αυτό, εφόσον είμαι εγώ πρόεδρος. Όπως τον παρέλαβα χωρίς να χρωστάει, έτσι θα τον παραδώσω, χωρίς καμία εκκρεμότητα. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και δεν πάρουμε βοήθεια από κάποια άτομα, που όπως λέμε στην Κυπριακή «γέρνουν πίσω» και δεν τους ενδιαφέρει, τότε αλλάζει. Εάν δεν βοηθήσουν όλοι τότε δεν μπορούμε. Τα άτομα τα οποία μπήκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, ήρθαν με προϋποθέσεις ότι θα βοηθήσουν. Αυτό έγινε μέχρι ενός σημείου, δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μπορώ να πω… Ιδίως στην Β’ κατηγορία, που τα έξοδα είναι μειωμένα και οι ανάγκες ανεβαίνουν. Για παράδειγμα όταν αγωνιζόμαστε στο Τσίρειο, ζημιώνουμε 3 μέχρι 3,5 χιλιάδες ευρώ, πέραν των όσων εισπράξουμε.

Όλα αυτά θα αλλάξουν πιστεύετε με το νέο γήπεδο;
Σίγουρα, αν δεν αλλάξουν τότε δεν υπάρχει σωτηρία για κανένα, όχι μόνο για τον Άρη, αλλά για πάρα πολλούς. Ειδικά για εμάς…

Στο ίδιο κεφάλαιο, πότε αρχικά γεννήθηκε η ιδέα ιδιόκτητου γηπέδου και ποια η συνέχεια του;
Ξεκίνησε το 2006 όταν μαζί με τον Χριστάκη Αθανασίου και Αντρέα Σοφοκλέους, αγοράσαμε ένα κομμάτι γης (σ.σ. 90 σκάλες) στο Μοναγρούλι. Η αρχική ιδέα ήταν να αναγείρουμε ένα ιδιόκτητο γήπεδο εκεί, του Άρη. Υπήρχε ένα σχέδιο, παρόμοιο με αυτό του γηπέδου της Ξάνθης, αλλά εκεί θα κατασκευάζαμε και ξενοδοχείο, ώστε να φιλοξενούμε ομάδες από το εξωτερικό. Θα ήταν περισσότερο ένα αθλητικό κέντρο, με 6 βοηθητικά γήπεδα πέραν του γηπέδου με το ξενοδοχείο του. Πήραμε κάποιες υποσχέσεις από την κυβέρνηση, από τον τότε Υπουργό Γεωργίας, Εσωτερικών ότι θα υπήρξε «χαλάρωση» στον χώρο αυτό, ώστε να μπορέσουμε να αναγείρουμε το γήπεδο. Δυστυχώς έμειναν μόνο στις υποσχέσεις, δεν τήρησαν αυτά που μας είχαν υποσχεθεί, όπως η άδεια ανέγερσης, καθώς υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Μετά, με την εμπλοκή του Αντρέα Σοφοκλέους στα διοικητικά της ΑΕΛ, προχωρήσαμε με την σκέψη της συνιδιοκτησίας, σε στην ανταλλαγή της περιοχής με άλλη. Βρήκαμε ένα χώρο στην Ακτή του Κυβερνήτη, όμως και πάλι όλοι έμειναν στις υποσχέσεις. Στην συνέχεια υπήρξε και ο χώρος στο Ζακάκι, αλλά και εκεί τα ίδια... Μετά από όλα αυτά τα επεισόδια, είχα απηυδήσει και είπα στον Αντρέα Σοφοκλέους να αξιοποιήσουμε την γη που μας δίνουν στο Κολόσσι. Υπήρχε αρχικά η πρόθεση να ανεγερθεί κοινό γήπεδο στην περιοχή και από τις τρεις ομάδες της Λεμεσού, Άρη, ΑΕΛ και Απόλλωνα, που είχαμε από 45 σκάλες γης. Όταν πήγαμε στον ΚΟΑ, μας είχε γίνει πρόταση για ένα ποσό 22 εκατομμυρίων, να αναλάβει δηλαδή την ανέγερση εξολοκλήρου ο οργανισμός. Υπήρχε μια αντίδραση στην συνέχεια από φίλους του Απόλλωνα και τράβηξαν πίσω. Έτσι αποφασίσαμε με τον κ. Σοφοκλέους να συνεχίσουμε μαζί.

Δεν είναι επικίνδυνο με την τωρινή οικονομική κατάσταση η κατασκευή τέτοιου 
έργου;
Όχι δεν είναι και πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου αυτό το έργο θα είναι η σωτηρία του σωματείου μας και αυτού της ΑΕΛ. Λόγω και της ειδικότητας μου στον τομέα των κατασκευών (σ.σ. είχε εμπλακεί και στην αλλαγή του υπεδάφους στον χλοοτάπητα του Τσιρείου) αλλά και των διασυνδέσεων μου θα μας έρθουν όλα πιο οικονομικά, αλλά και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Θα υπάρξει και συνεργασία από το εξωτερικό για την αποπεράτωση του έργου.
Και πότε θα δούμε τις δυο ομάδες να αγωνίζονται στο νέο γήπεδο;
Ας μην κρυβόμαστε, τώρα είναι και περίοδος εκλογών. Εμείς δεν θέλουμε ούτε ρουσφέτι ούτε από κανένα εύνοια. Θέλουμε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που είχαν αρχικά τεθεί, από την πολεοδομία για παράδειγμα. Εάν όλα πάνε καλά, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα 2012-13 θα αγωνίζονται στο νέο γήπεδο.

Τι έγινε τελικά με εκείνο το περιβόητο παιχνίδι με την Δόξα στην περυσινή σεζόν;
Αναφέρεστε στο 1-4. Κάποιοι νόμιζαν ότι έβλεπα όνειρα. Κατά την διάρκεια του αγώνα, όταν το σκορ ήταν 1-1 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από φίλο που μου είπε πως είναι συμφωνημένο το παιχνίδι να τελειώσει 1-4. Μάλιστα ήταν τόσο λεπτομερής, που μου ανέφερε πως στις καθυστερήσεις θα υπάρξει πέναλτι εναντίον του Άρη και αποβολή ποδοσφαιριστή μας. Εγώ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία εκείνη την ώρα. Όταν όμως στις καθυστερήσεις (σ.σ. το σκορ ήταν 1-3) είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που μου περίγραψε στο τηλέφωνο, με ένα πολύ παράξενο τρόπο καθώς υπήρξε φάουλ σε ποδοσφαιριστή του Άρη και η διαμαρτυρία του έφερε την κόκκινη και στην συνέχεια με πέναλτι έγινε το 1-4, τα θυμήθηκα όλα. Το επόμενο πρωί συναντήθηκε με τον φίλο μου και τον ρώτησα τι μου έλεγε την προηγούμενη νύχτα. Μου είπε ότι σε ένα πρακτορείο της Πάφου, ήρθε ένα «απόβρασμα», έτσι τον είχε αποκαλέσει και του είπε να μου μεταφέρει πως δεν αξίζει να ασχολούμαι. «Είναι όλα σκηνοθετημένα για το 1-4, είναι εμπλεκόμενος και ο διαιτητής Αντώνης Χριστοδούλου», του είχε πει. Αμέσως πήγαμε στην Αστυνομία, δίναμε τρεις ώρες καταθέσεις στο CID και ακολούθως πήγαμε στην Πάφο για να πάρουν κατάθεση από τον κύριο που αναφέραμε πιο πάνω. Στο τέλος, μηδέν… Δεν έγινε τίποτα. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ρώτησα πολλές φορές τι γίνεται με την υπόθεση. Μου είπαν ότι είναι στην εισαγγελία και έμεινε εκεί. Τίποτα παρακάτω. Αυτά είναι τα… άγρια του ποδοσφαίρου μας. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Η αδικία που μας πνίγει με την διαιτησία είναι τεράστια και ειδικά το σωματείο μας. Την πληρώσαμε πολλές φορές. Το τι είδαμε φέτος, ιδίως με αυτό τον διαιτητή δεν περιγράφεται. Όταν εγώ φώναζα ότι αυτός δεν είναι διαιτητής, είναι για άλλα πράγματα με χλεύαζαν και με ειρωνεύονταν πως είμαι γραφικός. Δυστυχώς, επαληθεύτηκα με τα γεγονότα τον επόμενο χρόνο.

Υπήρξαν και άλλα τέτοια περιστατικά, που θεωρείτε πως ήταν εντεταλμένη διαιτησία ή «ειδικών αποστολών» όπως την έχετε χαρακτηρίσει;
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Να μην πάμε μακριά, στην περυσινή σεζόν στο παιχνίδι με την Ομόνοια όταν ο διαιτητής είπε στους παίκτες μας να περιμένουν και στον Καϊάφα να το εκτελέσει; Όταν στο παιχνίδι Κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ είδαμε ένα πέναλτι που βλέπουμε ένα κάθε είκοσι χρόνια, για να σφραγίσει τη νίκη του; Είναι πολλά τα παραδείγματα.

Κατά τα λεγόμενα σας, να θεωρήσω πως για εσάς το μεγαλύτερο πρόβλημα στο 
Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι η διαιτησία;
Όντως είναι, το θέμα της διαιτησίας. Από εκεί ξεκινάν όλα, όπως οι εμπλεκόμενοι που καθοδηγούν την διαιτησία. Γι’ αυτό, καθοδηγώντας την διαιτησία, ελέγχεις ποια ομάδα θα πάει διαβάθμιση, ποια θα πιάσει πρωτάθλημα και ποια θα είναι στην πρώτη οκτάδα. Είναι μια σειρά γεγονότων, που πρέπει να εκλείψουν, από την ρίζα τους. Εάν δεν γίνει, τότε πολύ λυπάμαι πολύ να παρατηρήσω ότι δεν υπάρχει μέλλον και είναι κρίμα οι κόποι μας.

Αρκετά ακούγονται για την στενή σχέση ΑΕΛ και Άρη…
Μπορώ να πω πως είναι άριστη η σχέση με την ΑΕΛ, λόγω της συνεργασίας μου με τον Ανδρέα Σοφοκλέους στον τομέα των ιδιωτικών εταιρειών μας. Σε πολλά σημεία, ειδικά στην ανέγερση του γηπέδου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Με το τηλεοπτικό τοπίο που βρισκόμαστε;
Είχαμε υπογράψει στην προηγούμενη σεζόν ένα συμβόλαιο με την PrimeTel για 2 εκατομμύρια για τρία χρόνια, όμως εάν η ομάδα υποβιβαζόταν στην Β’ κατηγορία, τότε αυτομάτως χάνονταν τα λεφτά. Στόχος βεβαίως είναι να ανέβει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία για να πάρουμε τα χρήματα που μας αναλογούν. Υπογράψαμε και νέο συμβόλαιο με την Cyta για το 2013-16, με την οποία ταυτόχρονα συμφωνήσαμε για το 2010 – 16 για χορηγία πάνω στην φανέλα. Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω το ποσό της χορηγίας για τα τηλεοπτικά, αλλά είναι κοντά στο ποσό της συμφωνίας με την PrimeTel.Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

ΆΡΗ ΆΡΗ.. Σ' ΑΓΑΠΩ!


Μετά και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Αυτή τη φορά θύμα της ομάδας μας ήταν η Αναγέννηση Δερύνειας, η οποία αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να έχει κέρδος στο σημερινό αγώνα του Τσιρείου καθώς ο Άρης την κέρδισε με 1-0.
Ο αγώνας άρχισε με πάθος και δύναμη και από τις δύο πλευρές αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Αναγέννηση ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με σουτ του Κολοκούδια στο 9' που κατέληξε στο δοκάρι του Εντζεμά. Ακολούθως ο Άρης έχασε μια ευκαιρία με το Ντέσελερ να πιάνει τη κεφαλιά από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε έξω. Λίγο αργότερα η Αναγέννηση έχασε σπουδαία φάση μετά από κεφαλιά και πάλι του Κολοκούδια μέσα απ' την μικρή περιοχή, η οποία όμως δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια ο Άρης έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα και έψαχνε το γκολ με διάφορες προσπάθειες είτε με τον Βασιλείου από αριστερά είτε με τον Μάρκου από δεξιά αλλά δεν κατάφερνε να περάσει απ' την καλά οργανωμένη άμυνα της Αναγέννησης. Στο 43' όμως πραγματοποιήθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Ντε Χέσελερ έβγαλε την σέντρα και ο Σόσιν βρέθηκε ελεύθερος στη περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να πιάσει την κεφαλιά και να γράψει το 1-0, σημειώνοντας το 19ο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια ο Σόσιν αποθεώθηκε από τους πιστούς οπαδούς της ομάδας, ο οποίος ανταπέδωσε με χειροκρότημα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή αλλά οι ποδοσφαιριστές της έδειχναν να μην έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Έτσι ο προπονητής του Άρη απέσυρε τον Πάολο Κόστα και τον Κώστα Μάρκου, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους φρέσκους Ιωάννου και Αριστείδου ώστε να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όπως και έγινε. Μάλιστα, η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας, όταν σε δύο περιπτώσεις ο Κάρλ Λόμπε βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης αλλά τα σουτ του, το ένα αποκρούστηκε και το άλλο δεν βρήκε στόχο. Ο Άρης συνέχισε να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το τέλος του αγώνα και δίκαια πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς του αυτή τη σημαντική νίκη, η οποία τον στέλνει στη διαδικασία των πλέι οφ, έχοντας την πρωτοπορία στα χέρια του.
Η Αναγέννηση Δερύνειας θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Άρης για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, την Κυριακή (3/4) στις 16:00, αυτή τη φορά στη Δερύνεια.

Πως αγωνίστηκε η ομάδα μας:
ΆΡΗΣ (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Εντζεμά, Λόμπε, Βασίλιεφ, Κομπόγιο, Ιμπεριάλε, Α. Θεοφάνους, Μάρκου (Αριστείδου 70'), Πάολο Κόστα (59' Ιωάννου), Σόσιν, Ντε Χέσελερ (Δ. Θεοφάνους)

*Περίπου 300 ήταν οι οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στη σημερινή αναμέτρηση. Επίσης γύρω στους 50 ήταν και οι οπαδοί που ταξίδεψαν απ' την Δερύνεια για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

*Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κάρλ Λόμπε, διεκδικώντας την μπάλα σε όλες τις φάσεις που του χρειάστηκε, μοιράζοντας ωραίες μπαλιές, κερδίζοντας αρκετά φάουλ, ενώ έχασε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

*Πριν την έναρξη του αγώνας τιμήθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες U13 και U15 του Άρη Λεμεσού.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Με απουσίες αύριο

Μετά το τέλος της προετοιμασίας ενόψει του αυριανού(25/3) κρίσιμου αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας για την 26η αγωνιστική, τρεις ποδοσφαιριστές δεν τέθηκαν στην αποστολή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Χαραλάμπους δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με τον Ακρίτα γι' αυτό και δεν μπορεί να αγωνιστεί αύριο. Ο Ένγκβιστ ταλαιπωρείται από ίωση κάτι που του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί, ενώ ο Ηλίας Ηλία έχει σκλήρυνση στους μύες και έτσι είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς όμως, μετά και την επιστροφή του Ιμπεριάλε θα παρατάξει την καλύτερη εφικτή ενδεκάδα ώστε ο Άρης να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βρεθεί μια ανάσα απ' την άνοδο.

*Πριν την έναρξη του αγώνα η ΚΟΠ θα τιμήσει τις πρωταθλήτρις ομάδες  του Άρη U13 και U15.

**Η ακαδημία του Άρη Λεμεσού εις μνήμη του Νικόλα Παπακώστα διοργανώνει για 5η χρονιά τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου 5Χ5 για τις ηλικιακές κατηγορίες(1994-1995, 1996, 1997, 1998-1999, 2000-2001)

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Χριστάκης - 99674547
Ανδρέας - 99521113

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Προετοιμασία ενόψει Αναγέννησης

Ικανοποιητικό κλίμα υπάρχει στις τάξεις τις ομάδας μας μετά την συνεχόμενη αποδοτική πορεία της τις τελευταίες αγωνιστικές που της χαρίζουν νίκες και την έχουν οδηγήσει στην κορυφή.
Η ικανοποίηση είναι φανερή καθώς όλοι δηλώνουν σίγουροι πως η ομάδα όχι μόνο θα ανέβει στην Α' κατηγορία αλλά θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτή η πίστη των ποδοσφαιριστών μας φανερώνει πόση ευχαρίστηση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας στις καθημερινές προπονήσεις.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Παρασκευής (25/3) απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας έχει ξεκινήσει από σήμερα και υπάρχει πεποίθηση πως η ομάδα θα καταφέρει να γευτεί τη χαρά άλλης μιας νίκης που θα την κρατήσει ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Η Αναγέννηση έρχεται στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο το τρίποντο ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο της στην τετράδα των πλέι οφ.
Αγωνιστικά προβλήματα για τον προπονητή του Άρη Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν υπάρχουν καθώς εκτός απροόπτου, ο Ιμπεριάλε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα της Παρασκευής.
Επίσης, ο Θεοφάνους και ο Χαραλάμπους που αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στον αγώνα με τον Ακρίτα, δεν έχουν κάτι σοβαρό κι έτσι ο προπονητής της ομάδας μας μπορεί να τους υπολογίζει.
Ο αγώνας της Παρασκευής θα αρχίσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί (όπως και κάθε εντός έδρας αγώνας) στο Τσίρειο στάδιο, επίσης θα είναι τηλεοπτικός από το PRIMESPORTS.

*Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να πάνε στο γήπεδο την Παρασκευή και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στην προσπάθεια τους για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Να είστε όλοι εκεί!!!

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Ακάθεκτος ο Άρης!

Άλλη μια νίκη πανηγυρίζει ο Άρης που τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην άνοδο. Αυτή τη φορά θύμα της ομάδας μας ήταν ο Ακρίτας Χλώρακας, μέσα στο γήπεδο του. Αν και δυσκολεύτηκε, τελικά,  ο Άρης πήρε τη νίκη με 0-2 και έφτασε στους 47 βαθμούς που τον διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο 16' ο Σόσιν άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 18ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ακρίτας πίεσε στη συνέχεια και δημιούργησε καλές ευκαιρίες, αλλά ο Άρης είχε σε σπουδαία μέρα τον τερματοφύλακα του Εντζεμά, ο οποίος έκανε σημαντικές αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ηλίας Ηλία διαμόρφωσε το 0-2, και κλείδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για την ομάδα μας.

Πως αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:
Ακρίτας: Ευσταθίου, Μούτφορντ, Αντρέου, Πέδρο Μιγκέλ, Πάντος, Παπαδημητρίου, Πίτσιλλος, Νεοφύτου, Μέντες, Φούμο (46' Αραζός)
Άρης: Εντζεμά, Λόμπε, Κομπόγιο, Βασίλιεφ, Βασιλείου, Θεοφάνους (53' Ιωάννου), Χαραλάμπους (80' Ηλία), Μάρκου, Πάολο Κόστα (83' Αριστείδου), Σόσιν, Ντασέλερ.

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Στην κορυφή ο Σόσιν

Σταθερά στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας μας Λούκας Σόσιν. Ο Πολωνός με 17 τέρματα έχει αφήσει δύο τέρματα πίσω του τον Κρίστοφερ Ντίκσον της Νέας Σαλαμίνας. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μασίνουα της Ομόνοιας Αραδίππου με 12. Στον πιο κάτω πίνακα βρίσκεται η κατάταξη των σκόρερ της ομάδας μας.

Οι σκόρερ της ομάδας μας
SOSIN LUKASZ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
17
DHAESELEER JORRIT
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
4
MANUEL DINIS JOAO
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
4
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
4
DA COSTA DAVID PEREIRA
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
3
CARDOSO DA COSTA PAULO SERGIO
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
2
ENQVIST BJORN MORGAN
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
1
ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
1
ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
1
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
1

Τα βλέμματα στο πρωτάθλημα

Μετά τη βαριά ήττα στο Κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη από την Ομόνοια με 3-0, η ομάδα μας στρέφεται στους αγώνες πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στις 15:30 στο Κοινοτικό γήπεδο Χλώρακας. Ο προπονητής της ομάδας μας δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Ιμπεριάλε, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ομόνοια και θα μείνει εκτός δράσης για 15 περίπου μέρες. Αντίθετα ο Ντα Κόστα και ο Κομπόγιο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας

Την Τετάρτη 16/3 στις 18:00 (ΑΛΦΑ) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας στο ΓΣΠ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου coca-cola. Οι αγώνες είναι διπλοί καθώς στις 6/4 οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά, για τον επαναληπτικό της μεθαυριανής αναμέτρησης. 
Το φαβορί φυσικά είναι η περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια που έχει και ως στόχο τη κατάκτηση του θεσμού. Ο Άρης που παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ είναι η μοναδική ομάδα δεύτερης κατηγορίας που συμμετέχει ακόμα στο θεσμό. Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα να χάσει, γι' αυτό το λόγο θα τα δώσει όλα και ό,τι βγεί. Ο Κομπόγιο που ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον ΑΣΙΛ, θα αποφασιστεί μέχρι αύριο αν θα είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης.
Μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα στο "στρατόπεδο" της ομάδας μας, κάτι που θα εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές μας για αυτόν τον αγώνα.
Ιστοσελίδα ομάδας
Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας έχει δημοσιευτεί, και μπορείτε να την επισκεφτείτε σε αυτό τον σύνδεσμο: www.arislemesou.com Επίσης τα νέα της ομάδας θα τα βρείτε και εδώ: www.arislimassol.tk

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011

Πρόσφερε γκολ και θέαμα!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης καθώς στο σημερινό αγώνα απέναντι στον ΑΣΙΛ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας φιλοδώρησε με 5 γκολ την προσφυγική ομάδα, και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την άνοδο.
Αρχικά στο 38' μετά από σέντρα του Βασιλείου, ο Σόσιν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Αργότερα, και συγκεκριμένα στο 57' ο Πολωνός επιθετικός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0. Ο Άρης συνέχισε να εντυπωσιάζει, και τέσσερα λεπτά μετά ο Ένγκβιστ έκανε το 3-0. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντέσελερ σημείωσε το 4-0 για να διαμόρφωση λίγο αργότερα ο Χρίστος Χαραλάμπους το 5-0. Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Σόσιν έφτασε τα 17 και παρέμεινε στη κορυφή των σκόρερ. Η ομάδα μας παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας ανεβαίνοντας στους 44 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Ενδιαφέρον για Βασίλιεφ

Φήμες αναφέρουν πως ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας Βασίλιεφ, βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων απ' τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου για τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βασίλιεφ είναι 22 χρόνων και είναι απ' τους σταθερούς σε απόδοση  ποδοσφαιριστές τη φετινή χρονιά για την ομάδα μας, και έχει βοηθήσει πολύ αμυντικά σε διάφορους κρίσιμους αγώνες.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση προς τον Άρη και είπε πως όποιος τον θέλει μπορεί να κοπιάσει. Τέλος, τόνισε πως ο Βασίλιεφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Με τη ψυχολογία στα ύψη... για το τρίποντο!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα (με τα οποία ο Άρης έχει ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας), συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του αγώνα για την 24η αγωνιστική απέναντι  στον ΑΣΙΛ στο Τσίρειο Στάδιο (12/3).
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του τον Ιμπεριάλε, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, καθώς εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Οθέλλο, και έτσι θα έχει το δικαίωμα να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα.
Αντίθετα ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Κομπόγιο, υπέστει ένα τράβηγμα και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα του Σαββάτου.
Μοναδικός στόχος είναι η νίκη με την οποία η ομάδα θα διατηρηθεί στη πρώτη θέση και θα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της.

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Ολομόναχος στην κορυφή!

Άλλη μια νίκη πέτυχε ο Άρης στο χθεσινό αγώνα στο Δάλι απέναντι στον Άδωνη με 1-2 που συνάμα τον ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την ΠΑΕΕΚ με 3-2, μόλις 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βρίσκει τον Άρη ολομόναχο στη κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.
Η ομάδα μας παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και έχοντας σε μεγάλη φόρμα τον πρώτο της σκόρερ Λούκας Σόσιν, πέρασε νικηφόρα από το Δάλι επικρατώντας με 1-2. Τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Σόσιν, το πρώτο στο 15' με κεφαλιά ενώ το δεύτερο στο 50' με πέναλτι, με τα οποία ξεπέρασε στη βαθμολογία των σκόρερ τον Ντίξον της Νέας Σαλαμίνας φτάνοντας τα 15.

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Με προσοχή για τη νίκη

Με μοναδική απουσία  αυτή του τιμωρημένου Ιμπεριάλε, ο Άρης ταξιδεύει στο Δάλι με σκοπό να επιστρέψει στη Λεμεσό έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μόλις 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Άρης έχει ως σκοπό το 4 στα 4 για να εξασφαλίσει την άμεση άνοδο του στα σαλόνια της Α' κατηγορίας. Η ομάδα μας δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες και έτσι θα πρέπει να μπει στον αγώνα και να πάρει το τρίποντο, ώστε να ελπίζει και σε τυχόν απώλειες της πρωτοπόρου Σαλαμίνας και να ανέβει στην κορυφή. Όπως όλα δείχνουν οι πέντε ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών τα έχουν ξεπεράσει και θα βρεθούν κανονικά στην αποστολή της ομάδας στην αυριανή αναμέτρηση.

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Ανησυχία για πέντε...


Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας καθώς πέντε από τα βασικά στελέχη της ομάδας δύσκολα θα είναι σε θέση να βρεθούν στην αποστολή του αγώνα απέναντι στον Άδωνη. Συγκεκριμένα οι Πάολο Κόστα, Ντα Κόστα, Ιωάννου, Λόμπε και ο αρχηγός Βασιλείου αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα αποφασιστεί απ' τις επόμενες προπονήσεις αν θα είναι διαθέσιμοι στο σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (15:30) απέναντι στον Άδωνη εκτός έδρας.
Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Κομπόγιο ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ενώ ο Ιμπεριάλε θα απουσιάζει και από το Σαββατιάτικο αγώνα ώστε να πραγματοποίηση και την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Οθέλλο.