Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Έπαιξε και κέρδισε!

Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε στο 100% τις απώλειες των ομάδων που βρίσκονταν πιο ψηλά απ' αυτόν στη βαθμολογία (Νέα Σαλαμίνα, Οθέλλος, Ομόνοια Αρ.) καθώς επικράτησε με 2-1 της ΠΑΕΕΚ στο Τσίρειο και ανέβηκε μόνος στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, μόλις ένα βαθμό πίσω απ' την Νέα Σαλαμίνα.
Ο Άρης έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στο 19' ο Πάολο Κόστα μετά από μπαλιά του Ένγκβιστ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Η υπεροχή της ομάδας μας συνεχίστηκε κι έτσι στο 40' μετά από άψογη ενέργεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας η μπάλα κατέληξε στον Ηλία και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Θεοφάνους η ΠΑΕΕΚ μείωσε σε 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ και έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικές Συνθέσεις:
Αρης(Ν. Μιτόσεβιτς): Εντζεμά, Πάολο Κόστα, Ηλία, Βασιλείου, Χαραλάμπους, Βασίλιεφ, Θεοφάνους, Λόμπε, Σόσιν, Έκβιστ, Ντα Κόστα.
ΠΑEΕΚ(Α. Κουλουμπρής): Μορφής, Ρικάρτι, Πιερέτης, Σταυρόφ, Πεδράς, Ντασίλβα, Ιωάννου, Εσάγιας, Ορατίου, Κάντε, Τέλμο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με δύο απουσίες σήμερα

Στο σημερινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ (16:00) ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους με κάρτες Κομπόγιο και Ιμπεριάλε. Αντίθετα επιστρέφει ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Βασίλιεφ που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Οθέλλο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η ψυχολογία των παικτών ήταν ανεβασμένη κι αυτό μας δείχνει πόσο πεπεισμένοι είναι ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν στο σημερινό αγώνα και θα φέρουν την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στην επάνοδο της στην Α' κατηγορία.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Με Ομόνοια στους "8"

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για  τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου, δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα μας, καθώς κληρώθηκε με μια απ' τις ομάδες που είναι τα φαβορί και ίσως το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, την Ομόνοια Λευκωσίας.
Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της ομάδας μας Κυριάκος Χατζηκυριάκος ανέφερε πως είναι άθλος για την ομάδα μας που έχει φθάσει μέχρι τους "8" (είναι η μοναδική ομάδα δεύτερης κατηγορίας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά) και έτσι δεν έχει να χάσει τίποτα. Δήλωσε πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα τα δώσουν όλα και στα δύο παιχνίδια και υποσχέθηκε ότι ο Άρης θα παρουσιάσει ωραίο ποδόσφαιρο.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/9 στη Λευκωσία ενώ ο επαναληπτικός στις 6/9 στη Λεμεσό. Και οι δύο αγώνας θα αρχίσουν στις 16:00.

Προς το παρόν, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής ενάντια στη ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στο Τσίρειο στάδιο(16:00), μόλις 5 στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας με τον Άρη να βρίσκεται στην 4η θέση με 35 βαθμούς. Έτσι, το μόνο που έχει να κάνει ο Άρης μετά και την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική επί του Οθέλλου με 1-1, είναι να μπει δυνατά στον αγώνα και να πάρει τους τρεις βαθμούς  της νίκης ώστε να εκμεταλλευτεί απώλειες του Οθέλλου είτε της Σαλαμίνας που αναμετρούνται μεταξύ τους, την Κυριακή στις 14:00.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Φύγαμε για το τρίποντο!

Ένα τεράστιας σημασίας παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο στις 14.30 στην Αθηένου ανάμεσα στον Οθέλλο και τον Άρη Λεμεσού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Ο γηπεδούχος Οθέλλος ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα έχοντας 35 βαθμούς. Η ομάδα μας ακολουθεί στη 3η θέση με 34, και πιστεύω πως μόνο από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων μπορούμε να κατανοήσουμε τη σημασία αυτού του αγώνα 6 μόλις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας θα παραταχθεί με επιθετικό πλάνο έχοντας στο αρχικό σχήμα τους δύο επιθετικούς της Σόσιν και Ντα Κόστα και έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον κεντρικό αμυντικό Βασίλιεφ(λόγω καρτών) και είναι ερωτηματικό το ποιος θα βρίσκεται δίπλα στον Κομπόγιο αύριο. Αντίθετα ο Χρίστος Χαραλάμπους επιστρέφει και ο προπονητής μας τον υπολογίζει κανονικά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι αύριο αναμένεται να στηρίξουν την ομάδα μας περισσότεροι από 200 πιστοί οπαδοί της. Επίσης δύο λεωφορεία θα φύγουν από το σωματείο της ομάδας μεταφέροντας φιλάθλους.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δύο ισοπαλίες στην αυλαία

Με δύο ισοπαλίες ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας. Συγκεκριμένα στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια Αραδίππου στο Αμμόχωστος δεν σημειώθηκαν τέρματα και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Στον άλλο αγώνα της χθεσινής ημέρας η ΑΠΕΠ εξήλθε ισόπαλη 1-1 στην Κυπερούντα απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας. Η ΑΠΕΠ άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Κόβατς ο οποίος πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα ενώ για τον Ονήσιλλο ισοφάρισε ο Ροντίλσον με πέναλτι στο 62'.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σημαντικές νίκες για Οθέλλο, Άρη, ΑΣΙΛ και Ατρόμητο

Μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής, ο Οθέλλος βρίσκεται στη κορυφή της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και περιμένει απώλειες για τη Σαλαμίνα στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου.

Τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ, 12/02
Ακρίτας-ΠΑΕΕΚ        2-2
(33' Νεοφύτου, 38' Πάντος - 47' Βούρκου, 78' Βακουφτσής)
Αναγέννηση Δ.-Οθέλλος      0-2
(4', 47' Κολέσνικοφ)
Άρης-Διγενής 3-1
(9' Βασιλείου, 42' Π. Κόστα, 87' Σόσιν -19' Νέβες)
ΑΣΙΛ-Άδωνης            2-1
(42' Π. Δημητρίου, 68' πέν. Χουάνχο -90' Φασουλιώτης)
Χαλκάνορας-Ατρόμητος       1-2
(87' Τσιταϊσβίλι - 4' Ασσιώτης, 46' Τσιρούφ)

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ, 13/02 (15:00)
Ν. Σαλαμίνα-Ομόνοια Αρ (Cytavision)
ΑΠΕΠ-Ονήσιλλος (PRIMETEL)

Επιστροφή στις νίκες

Ο Άρης Λεμεσού κέρδισε με 3-1 τον Διγενή στο Τσίρειο στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και έπιασε στη 2η θέση τη Νέα Σαλαμίνα με 34 βαθμούς η οποία όμως αγωνίζεται σήμερα με την Ομόνοια Αρ.
Ο Άρης χρειαζόταν οπωσδήποτε τη νίκη γι'αυτό και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Έτσι ευτύχησε στο 9' να ανοίξει το σκορ με τον Βασιλείου. Όμως ο Διγενής απάντησε 10 λεπτά αργότερα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Νέβες. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ώστε να καταφέρει να βάλει 2ο γκολ και να μπει στα αποδυτήρια με σκορ νίκης. Έτσι στο 42' ο Πάολο Κόστα με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο Β' ημίχρονο ο Άρης έπρεπε να βάλει και 3ο γκολ ώστε να κλειδώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αλλά παρά τις 2 μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο Ντα Κόστα δεν τα κατάφερε. Κι έτσι αυτό το αγχωτικό 2-1 παρέμεινε μέχρι το 89' όταν ο Πάολο Κόστα έβγαλε μπαλιά εκεί όπου ο Σόσιν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διγενή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

* Μετά το χθεσινό του γκολ ο Σόσιν έφθασε τα 13 τέρματα και οδηγεί την κούρσα τον σκόρερ.


Στάδιο: «Τσίρειο»
Διαιτητής: Τσαγγάρης Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Σπύρου Ιωάννης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Με απουσίες σήμερα

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό αγώνα στο Τσίρειο απέναντι στο Διγενή στις 15:00. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Θεοφάνους και ο ανέτοιμος Χρίστος Χαραλάμπους.
Ο Άρης δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών καθώς έχει μείνει στη 4η θέση με 31. Έτσι πρέπει να κερδίσει συνεχόμενα τρίποντα ώστε να να ανεβεί στις πρώτες τρεις προνομιούχες θέσεις για άνοδο στην Α' κατηγορία που είναι ο στόχος της ομάδας.
Το ζητούμενο από αυτή την αγωνιστική για την ομάδα μας είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εκμεταλλευτεί κάποιες απώλειες της Ομόνοιας Αρ. ή της Νέα Σαλαμίνας που αναμετριούνται αύριο ώστε να ανεβεί βαθμολογικά.

Από 12 Σόσιν και Μασίνουα

Λίγο πριν την έναρξη των αγώνων της 20ης αγωνιστικής (δηλαδή με το τέλος της 19ης) την κούρσα των σκόρερ οδηγούν με 12 τέρματα ο Λούκας Σόσιν του Άρη Λεμεσού και ο Έντουαρτ της Ομόνοιας Αρ. Στη 3η θέση βρίσκεται ο Ντίξον της Νέα Σαλαμίνας.

Ο πίνακας με τους 10 πρώτους σκόρερ:
Όνομα
Ομάδα
Τέρματα
MASHINYA EDWARD
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
12
SOSIN LUKASZ
ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
12
DICKSON CHRISTOPHER
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
10
SURDYKOWSKI JANUSZ ADRIAN
ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ
8
CONCEICAO MALZONI RICARDO
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
7
KIMOTO OKITANKOYI PAPY
ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ
7
KOLESNIKOVS ALEKSEJS
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ
7
VAZ MENDES MILTON ANDRADE
ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
7
ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΜΑΡΙΟΣ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
7
ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΩΤΗΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
7

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πρόγραμμα και διαιτητές

Το πρόγραμμα των αγώνων της 20ης αγωνιστικής και οι διαιτητές των αναμετρήσεων έχει ως εξής:

Πρωτάθλημα  -  Β' Κατηγορίας

Σάββατο 12/02/2011 15:00
ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ vs ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ
Στάδιο: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Διαιτητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΟΙΖΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Παρατηρητής: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ vs ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ
Στάδιο: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
Διαιτητής: ΗΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΑΣΠΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Παρατηρητής: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ vs ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Παρατηρητής: ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ vs ΑΔΩΝΗΣ ΔΑΛΙΟΥ
Στάδιο: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ, ΛΑΡΝΑΚΑ
Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΥ Ν. ΧΡΙΣΤΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΧΡΙΣΤΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
Παρατηρητής: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΠΡΟΣ

ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ vs ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ
Στάδιο: ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΜΑΤΣΟΥ (ΧΑΛΚΑΝΟΡΑ)
Διαιτητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΤΟΥΡΟΣ ΔΩΡΟΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΛΟΥΚΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
Παρατηρητής: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΑΚΗΣ

Κυριακή 13/02/2011 15:00
ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ vs ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ
Στάδιο: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ
Διαιτητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΘΗΝΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΤΣΕΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΝΙΚΗ
4ος Διαιτητής: ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΙΚΟΣ
Παρατηρητής: ΛΟΪΖΟΥ ΛΟΪΖΟΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ vs ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Στάδιο: AMMΟΧΩΣΤΟΣ
Διαιτητής: ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΣΚΑΠΟΥΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4ος Διαιτητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
Παρατηρητής: ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ήττα από την Ομόνοια

Τη 2η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα δέχθηκε ο Άρης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Τσίρειο. Αυτή τη φορά ήταν η Ομόνοια Αραδίππου η οποία την προηγούμενη Κυριακή κέρδισε την ομάδα μας με 2-1. Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ στο 30’ με τον Ποντικό και ο Άρης ισοφάρισε στο 32’ με τον Ντέσελερ. Το 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαλζόνι. Μετά το γεγονός αυτός ο Άρης έπεσε στη τέταρτη θέση με 31 βαθμούς. 
Πλέον η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη στο Σαββατιάτικο αγώνα με το Διγενή Μόρφου στο Τσίρειο στάδιο, στις 15:00.
Επίσημη ιστοσελίδα ομάδας
Στις επόμενες μέρες θα δημιουργηθεί η νέα επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας. Θα ανενεώνεται καθημερινά και οι φίλοι της ομάδας μας εκτός από το aris300 θα μπορούν να ενημερώνονται και από εκεί. Θα σας ενημερώσουμε για περισσότερες πληροφορίες πολύ πολύ σύντομα. 

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Γυρίζουν σελίδα...

Παρελθόν ανήκει στο στρατόπεδο της ομάδας μας η προχθεσινή ήττα με 0-1 από τον Ατρόμητο. Τώρα ο Άρης έχει στραφεί στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας, η οποία είναι πολύ ισχυρή ομάδα φέτος και έχει βάλει υψηλούς στόχους. Μοναδικός στόχος για την ομάδα μας είναι η επιστροφή στη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σημαντικό ρόλο στην ήττα από τον Ατρόμητο έπαιξε και το γεγονός ότι απουσίαζε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Βασιλείου λόγο ίωσις που του προέκυψε και πιθανόν θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από αύριο. Ο Σόσιν είχε πυρετό, και αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής με μία ένεση που του είχε χορηγηθεί πριν τον αγώνα. Και αυτός από αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.